I N S T E L E C V O L T R E G A

Sobre la nostra empresa

MÉS DE 40 ANYS DE TRAJECTÒRIA

Des de fa més de 40 anys la nostra marcada vocació de servei ens ha portat a diversificar la nostra oferta per tal de ser un proveïdor de solucions de confiança.
Som principalment professionals de la instal·lació i manteniment de sistemes elèctrics domèstics, industrials, sector públic, comercial i ramader,però també oferim un àmpli ventall de serveis afins com poden ser: instal·lacions d’aire condicionat, climatització, domòtica, telegestió, servei de camió cistella, etc…

Des d’una vivenda, passant per la indústria i fins a l’enllumenat d’una ciutat

Som una empresa de proximitat que s’adapta als canvis i innovacions, amb un equip profesional i responsable, advocant sempre per la qualitat: Per nosaltres no hi ha feines petites o grans, cares o barates, només compta la feina ben feta. La dimensió o el preu d’un projecte són coses que amb el temps van perdent importància, però la qualitat és sempre important, i fins i tot guanya protagonisme amb el pas del temps.

Solucions a mida

A vegades la solució que cal no existeix. Llavors ens l’hem d’inventar! La nostra experiència ens permet desenvolupar productes i solucions a mida.

contacte